Kuman
Kuman / Twitter

Velike trenerske izmjene se dešavaju u poslednjih nekoliko dana, a pitanje je da li će doći do Kumanovog odlaska iz Barselone.

Nedavno je predsjednik Barselone Đoan Laporta imao sastanak sa predstavnicima Ronalda Kumana kako bi diskutovali o planovima za narednu sezonu.

Ono što je Holanđanin sjajno uradio to je da se zaštitio. Naime, u slučaju da mu Barselona da otkaz moraće da mu isplati obeštećenje od 13.000.000 evra.

U ovom trenutku ekonomska situacija u katalonskom gigantu je daleko od idealne. Traži se novac za saniranje dugova, kupovinu novih fudbalera… Na sve to, izdvajanje tolikog novca za obeštećenje treneru čini se kao smrtna presuda.

I ne samo to. Smatraju u Barseloni da u ovom trenutku nema dovoljno vrhunskih trenera koji su slobodni, pa bi možda radije ostavili Kumana na klupi još godinu dana, koliko mu traje ugovor, da završio posao na “Kamp Nou” i potom spakuje kofere.

Ima tu i druga strana medalje koja je u glavi Laprote koji još od dolaska u Barselonu nije siguran da je Kuman kalibar čovjeka koji može da odvede klub do najvećih uspjeha.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име