Maksimović Lacio
Nikola Maksimović / Twitter

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Lacio pojavio se tekst o novim pojačanjima, pa čak i o tome da će dovesti Nikolu Maksimovića.

Tekst je brzo obrisan. Naime, Lacio je ostao bez trenera kada je otišao Simeone Inzagi, a po svemu sudeći – zamijeniće ga Mauricio Sari, nekadašnji trener Napolija, Juventusa i Čelsija.

Ovo i nije neka tajna, ali je sada procurela informacija da u Lacio stižu i Nikola Makismović i Elseid Hisaj, koji su slobodni igrači.

– Nikola Maksimović i Elseid Hisaj dugo su bili dio Sarijevih oružanih snaga, trenera koji je sada blizu preuzimanja Lacija. Obojica znaju šta se traži od njih, za tri godine pod Sarijem podno Vezuva Napolijeva odbrana je bila impresivna. Kombinacija čvrste defanzive i napadačkog pristupa bile su dobitnička strategija ‘Sarizma’ koji je stigao do top nivoa – stoji u tekstu.

U istom članku navodi se još da su Srbin i Albanac i te kako zahvalni na terenu, pošto je riječ o dvojici velikih radnika.

– Ne možemo, a da ne spomenemo ni harizmatične lidere, poput Raula Albiola i Kalidua Kulibalija, ali doprinos radnika kao što su Maksimović i Hisaj, bila je presudna. Trčiš, znoj se i usvajaš nove ideje i strategiju koja će jak tim učiniti još moćniji. Jer, uvijek postoji nešto novo, neistraženo, ono preko granice mogućnosti – navedeno je u tekstu koji više ne postoji.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име