lalatović
Danas je iz kluba sa “Čaira” potvrđeno da je Nenad Lalatović novi trener Radničkog iz Niša!

Lalatović je već sarađivao sa Radničkim u sezoni 2018/2019, kada je bio vicešampion Srbije i oborio brojne klupske rekorde.

Sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandrom Stankovićem Radnički je ”sporazumno i u prijateljskom tonu raskinuo saradnju”.

”Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelijepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju”, izjavio je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

”Radnički više nikada ne smije da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepio za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a isped nas je jedna ozbiljan rad i povratak na staze uspjeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu. Za to će nam trebati puno rada i odricanja, ali i minimum sedam-osam novih igrača. Kvalitet tih igrača će zavisiti od budžeta kluba, ali nemam bojazan po tom pitanju, jer smo se ja i Ivica Tončev lako dogovarali oko pojačanja i ranije. U mom prvom mandatu smo napravili velike stvari za klub i rezultatski i finansijski. Bili smo drugi u Srbiji, a potom smo napravili ozbiljne transfere igrača poput Ranđelovića, Pankova, Crnomarkovića i Haskića. U Radnički dovodim moj  stručni štab sa Draganom Šarcem i Vidakom Bratićem, koji su bili tu i prije tri godine, tako da nam neće biti potreban period adaptacije”, zaključio je Lalatović.

Pripreme za novu sezonu Radnički će početi u petak, kada će Nenad izvršiti prozivku na stadionu Čair.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име