Lalatović
Nenad Lalatović / Twitter
Vojvodina je pobijedila Mačvu u utakmici Superlige Srbije, a posle trijmufa na “Karađorđu” javnosti se obratio i šef struke novosadskog tima Nenad Lalatović.

Međutim, Lalatović nije bio sam, pošto su prisutni bili i igrači i članovi stručnog štaba. Razlog je bio neispunjeno obećanje Dušana Bajatovića vezano za plate igrača.

-Stvarno poštujem gospodina Bajatovića, ali moram da kažem da je na sastanku pred svim igračima tri puta obećao da će im novac biti isplaćen. Dva puta nije ispoštovao rok, a treći put je rekao da ih gleda u oči i da će ovoga puta dati. Ne želim da ulazim u bilo čije ratove, niti o bilo kome da kažem lošu riječ, ali moji igrači i dalje nisu dobili ono što im je obećano – izjavio je Lalatović između ostalog.

U video klipu pogledajte i šta je još rekao.

Podsjetimo, Lalatović je već najavio da će prilikom svakog javnog obraćanja ukazivati na pomenuti problem, naravno dok se on ne riješi.

Inače, za četvrtak je zakazana sjednica Skupštine novosadskog kluba, koja je prvobitno odložena. U svakom slučaju, burni dani u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име