Lalatović
Ne smiruje se finansijski i ogranizacioni haos u kome se Vojvodina već duže vrijeme nalazi. Apeli trenera Nenada Lalatovića nisu urodili plodom zbog čega je riješio još jednom da se oglasi.

Lalatović se osvrnuo na otvoreno pismo fudbalera ističući da je sramota što niko od čelnika kluba nije bio na utakmici sa TSC-om.

– Niko nijednog trenutka nije došao da objasni bilo šta. Poruka igračima je bila prazna loža protiv TSC-a. Igrači su razočarani, ljuti, ne žele da vide nikog iz uprave kluba!

I ne samo to, navodi temperamentni strateg kako čelnici Vojvodine lažu igrače koji još uvijek nisu dobili primanja.

– Obećavaju i lažu! Igračima se duguju tri plate. Sramota je da Vojvodina traži pozajmicu od FSS da bi dala platu, pored Srbijagasa, Bajatovića, ovakvog Grada Novog Sada, ovako moćnih firmi u gradu.

Razočaran je Lalatović u tretman kakav Vojvodina sigurno ne zaslužuje.

– Toliko o tome koliko smo sposobni i koliko možemo da vodimo našu Vojvodinu, a želimo da igramo Evropu i da stvorimo moćnu Vojvodinu…

Trener “stare dame” srpskog fudbala ističe i da se čelnici kluba kriju od igrača?!

– Sami smo ovde, kriju se, dođu kad nas nema, odu prije nego što dođemo, sve što su obećali nisu ništa ispunili. Igra mačke i miša i to je sramota!

I ne samo da bježe, već, napominje Lalatović, niko se igračima nije ni obratio.

– Tragedija je što se niko nije obratio ni jednom mom igraču posle svega! Kao da je sve bajno i sjajno, moj nijedan igrač nije imao nijednog predstavnika kluba koji je izašao pred njih i rekao biće nešto, uradićemo nešto, žao nam je zbog ovoga.

Zbog cjelokupne situacije, razočaran, ljut i povrijeđen, Lalatović je u naletu emocija poručio da Vojvodina možda ni ne zaslužuje da izbori plasman u evropske kvalifikacije.

– Pošto je ovakva situacija u klubu, pošto imamo ljude koji ne žele da dođu na našu utakmicu da nas podrže, možda ne zaslužujemo Evropu.

I za kraj, trener Vojvodine podvlači da je situacija u klubu – nikad gora.

– Možda to zaslužuju TSC i Čukarički. Tamo sve funkcioniše, a u Vojvodini nikad gora situacija. Uprava se ni na utakmicama ne pojavljuje, a kamoli da se pojavi pred igračima i da im se izvini – burno je zaključio Lalatović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име