Le Talek
Damijan Le Talek / Twitter

Iako bilježi sjajne partije i u Evropi i u domaćem šampionatu, Crvena zvezda je riješila da pojača svoje redove.

Prije izvjesnog vremena pisali smo vam da je Zvezda produžila ugovor Milanu Rodiću, dok se sada pojavila info da slično namjeravaju i sa mladim Strahinjom Erakovićem. Ipak, crveno-bijeli se tu ne zaustavljaju.

Po nezvaničnom saznanju, Crvena zvezda je stupila u kontakt sa svojim bivšim igračem, Damijanom Le Talekom, koji trenutno nosi dres AEK-a.

Crvena zvezda nudi Francuzu ugovor na dvije godine, ali će ipak morati da sačekaju rasplet sa njegovim klubom. Nije tajna da je Le Talek u AEK došao kao igrač Vladana Milojevića, a kako se on nije dugo zadržao u Grčkoj – novi trener ne računa na francuskog fudbalera.

Navode Grci da Le Talek nije u najboljem stanju, te da ne žele da nastave saradnju sa njim, ali će morati dobro da razmisle, jer je potpisao ugovor na 2+1 godinu.

Podsjetimo, Le Talek je već nosio dres Crvene zvezde, u koju je došao u januaru 2016. iz ruske Mordovije i osvojio dvije šampionske titule.

Za crveno-bijele odigrao je 104 utakmice i postigao sedam golova, a saradjivao je baš sa Vladanom Milojevićem.

Osim toga, Crvena zvezda ima još igrača čiju bi sudbinu trebalo riješiti. Slavoljubu Srniću i Aleksi Vukanoviću ugovori ističu 1. januara 2022. godine, a od tada u poslednjih šest mjeseci ulaze Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Gajić, Miloš Gordić i Lois Dioni.

Niko od njih se nije proslavio u poslednje vrijeme, pa će biti zanimljivo vidjeti odluku Zvezde po pitanju njihovih ugovora.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име