foto: Rojters

Robert Levandovski, napadač Bajerna, kaže da iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri i da je za sve uspjehe izuzetno vrijedno radio.

Poljak je sa čak 55 postignutih golova predvodio Bajern do triplete u prošloj sezoni, što ga je svrstalo u red najužih kandidata za dobijanje Zlatne lopte.

“Vjerovatno najbolja sezona u karijeri. Ne radi se samo o broju golova koje sam dao, nego kada se gleda čitav stil igre. Važnije mi je da radim posao dobro nego da postignem gol ili dva više”, rekao je Levandovski u intervjuu za Kiker.

U Njemačkoj je osvojio nagradu za najboljeg igrača.

“Ponosan sam na to. Posebno zato što su očekivanja od mene svake godine sve veća i veća, pa sam probao da ih prevaziđem. Nivo je toliko visok da se 25 golova u Bundesligi smatra nečim normalnim. Radio sam vrijedno za ove rezultate. A rezultati cijelog tima su brilijantni, i u domaćem šampionatu i u Evropi”.

Sjajni napadač ušao je u 33. godinu života, ali ga to nipošto ne remeti.

“Ne osjećam se kao neko ko ima 32 godine. Osjećam se bolje nego kada sam imao 26. To se ne odnosi samo na moje godine, već i na fudbal, tehničke aspekte. Dajem sve od sebe kako bih mogao da ostanem u TOP formi još mnogo godina. Želim da igram još 10 godina”, jasan je Levandovski.

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име