Lion ima novog trenera

0
5
Olimpik Lion će u narednoj sezoni predvoditi Peter Boš, u toku iduće sedmice očekuje se promocija.

Nakon što je Kristof Galtije odbio da vodi Lavove, vrlo brzo su našli novog trenera, holandskog stratega Petera Boša. Bivši trener Ajaksa, Borusije Dortmund i Bajer Leverkuzena je krajem marta dobio otkaz u Bajer Leverkuzenu. Prve sezone je ekipu uveo u Ligu šampiona, a u narednoj sezoni je sa Farmaceutima igrao Ligu Evrope. U 2021. godini sve je krenulo po zlu, zaređali su sa porazima, a Farmaceuti nijesu imali drugi izlaz osim da smijene Boša.

Francuski mediji pišu da je Boš prihvatio ponudu Liona, u pitanju je dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još jednu godinu. U četvrtak su započeli pregovore, poslije kraćeg razmišljanja odlučio da preuzme kormilo Lavova. Lion je minulu sezonu završio na četvrtoj poziciji, do samog kraja nadmetali su se sa Lilom, Monakom i PSŽ-om za prvo mjesto francuske Lige 1.

Boš insistira da sa sobom u Lion povede dva pomoćnika, analitičara i kondicionog trenera, ne želi da mu se niko miješa u odabir. Ako mu Lavovi ispune uslove početkom sledeće sedmice očekuje se da će biti promivisan za novog trenera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име