marsel Lion

Ovih dana pravi haos potresa Lion. Nevjerovatno, ali čak šestorica igrača su na izlaznim vratima kluba, a razlozi za to su potpuno nesvakidašnji.

Prvi na listi nepoželjnih u Lionu je brazilac Marselo, koji je prije samo nekoliko mjeseci produžio ugovor sa klubom. On je prošle sezone pružao sjajne partije, kojima je oduševio gazdu kluba Žana Mišela Olu.

Međutim brazilski fudbaler nije ni sijenka igrača iz prošle sezone. Očajnu partiju je odigaro protiv Anžea koju je “krunisao” autogolom.

Koliko je cijela ekipa Liona bila katastrofalna na ovom meču govori i rezultat pošto je protivnički tim slavio sa ubjedljivih 3:0.

Marselo je od tada u otvorenom ratu sa Lionom, koji je išao do te mjere da ga je poslao u rezervni tim i stavio na transfer listu.

Brazilac je na konto ove situacije izjavio da je spreman da odgovori na sve optužbe od strane kluba i da je za probleme saznao ni manje ni više nego na internetu.

Još jedan brazilski fudbaler u redovima Liona se nalazi na transfer listi,a u pitanju je Tijago Mendeš.

Razlog zbog kog se nalazi na izlaznim vratima kluba nije njegovih ruku djelo. Glavni “krivac” je njegova supruga Keli, koja na društvenim mrežama otvoreno govori o prelasku njenog supruga u Flamengo.

Ona je navijačima Flamenga javno prenosila detalje pregovora i glasno se zalagala za Mendešov prelazak u redove brazilskog kluba. Potpuno nevjerovatno… 

Ovo je razljutilo sportskog direktora Liona, čuvenog Brazilca Žuninja. Koji je riješio da sunarodnika odstrani iz ekipe.

Francuz Maksvel Korne će takođe tražiti novu sredinu ove sezone. Kako prenose francuski mediji, treneru ekipe Peteru Bošu i Žuninju je dosadila arogancija ovog fudbalera.

Lion je dobio ponudu za Kornea od Brajtona vrijednu 14.000.000 eura, međutim francuski fudbaler se već dogovorio sa Hertom iz Berlina koja nudi samo 8.000.000 eura.

Kako su obije strane u pat-poziciji neko će morati da popusti. Do sada nas je fudbal naučio da uglavnom igrači budu ti koji se na kraju balade poslednji smiju.

Najbolji igrač Usam Auar već neko vrijeme traži dozvolu da ide, a pored njega ekipu će napustiti i Islam Slimani. Takođe na transfer listi se nalazi veliki talenat Rajan Šerki. 

Lion sa njegovim prohtjevima nikako ne može da izađe na kraj zbog čega je on prvi u krugu igrača koji su poletjeli i praktično misle da mogu da rade šta hoće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име