Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je da u predstojećem meču protiv Norveške, zakazanim za četvrtak od 20.45 časova, nema favorita i istakao da će se njegov tim potruditi da vodi igru kako to njemu odgovara.

“Nema favorita, možemo da govorimo o nekim prednostima, poput toga da Norveška igra na domaćem terenu, pa eventualno ukoliko je to neka prednost. Svi tražimo potencijalne adute, skautirali smo maksimalno Norvešku i sve što mogu da kažem je da ćemo se potruditi da vodimo igru na način na koji nama to odgovara”, rekao je Ljubiša Tumbaković na konferenciji za novinare u Oslu.

Novinare u Oslu je zanimalo da li je zadovoljan ekipom koja mu je na raspolaganju, s obzirom na to da su brojni faktori uticali na spisak poput pobreda ili samoizolacije.

“Imamo malih problema, ali ovo što je sada u Oslu to je najbolje i najkvalitetnije što Srbija ima”, rekao je Ljubiša Tumbaković.

Tumbaković je dobio i jedno interesantno pitanje – da li bi volio da ima u timu Aleksandra Mitrovića ili Erlinga Holana.

“Naravno, više Mitrovića… A ne bi loše bilo ni da imam obojicu”, rekao je srpski selektor.

Norvežani su primijetili da se navodno u srpskim medijima pominje da ima negativne energije u ekipi Srbije.

“Nije baš tako kako ste rekli, samo pojedini mediji to drugačije komentarišu, inače imamo sjajnu atmosferu unutar ekipe”, rekao je Tumbaković.

Defanzivac Nikola Milenković, kako prenosi agencija Beta, rekao je da Norveška ima sjajne pojedince i da će srpski tim učiniti sve da neutrališe vrline rivala.

“Skautirali smo dobro tim Norveške, vidjeli smo njihove vrline i mane, pokušaćemo da neutrališemo te vrline i utakmicu vodimo u našu korist”, rekao je Milenković i dodao:

“Norveška ima sjajne pojedince kao što je Haland, ali mi njih posmatramo, prije svega, kao cjelinu. Naravno da ćemo sve da učinimo da zaustavimo njihov napad, ponavljam dobro smo ih skautirali i nadam se da ćemo svi biti na visini zadatka”, zaključio je Milenković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име