junajted Luk Šo
Luke Shaw / Twitter

Da je Engleska osvojila Evropsko prvenstvo sigurno je da bi jedan od junaka bio Luk Šo. Pošto nije, manje-više su svi igrači bili tragičari, ali će Šoa ipak gledati kao heroja.

Razlog tome je najnovija informacija koja je isplivala u javnost, a koja je oduševila zaista čitav svijet. O čemu se radi? Naime, otkriveno je da je Šo dobar dio Evropskog prvenstva igrao povrijeđen.

Tačnije od nokaut faze je fudbaler Mančester junajteda igrao sa polomljenim rebrima. Dakle, utakmice sa Njemačkom, Ukrajinom, Danskom i Italijom je Luk Šo proveo na terenu.

I ne samo to, već je bio jedan od najboljih igrača Engleske. Čak je i postigao gol u finalu protiv Italije kojim je raspalio gotovo pun Vembli.

Ipak, Šo trenutno vuče povredu rebara zbog kojih neće moći da se odazove treneru Oleu Gunaru Solskjeru na početku priprema za početak sezone.

Kako prenose pojedini britanski mediji veoma je upitno da li će Šo stići da se oporavi i za start Premijer lige koji je planiran za 13. avgust, a dan kasnije Junajted otvara sezonu duelom sa Lidsom.

Kako god bilo, nema sumnje da je Šo junak čitave Engleske bez obzira na to što trofej na kraju nije stigao “kući”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име