Luka Jović
Luka Jović / Twitter
Nakon burnih mjeseci u Madridu, Luka Jović se vratio u Ajntraht gdje se osjeća mnogo bolje i gdje je za nekoliko ulaska sa klupe postigao više golova nego za čitavu sezonu u Realu.

U intervjuu za sajt Bundeslige, napadač se prisjetio perioda u Crvenoj zvezdi i transfera u Benfiku.

Jović je debitovao kod Nenada Lalatovića, a naredne sezone kod Miodraga Božovića nije bio zadovoljan minutažom.

– Rano sam došao u Zvezdu i Beograd, igrao sam za mlađe selekcije. Nisam dobio dovoljno minuta u prvom timu, što me je dovelo do prelaska u Benfiku. Posle sam otišao u Ajntraht i to mi je najbolji potez u karijeri – rekao je reprezentativac Srbije i dodao:

– To je klub u kojem sam bio 10 godina. Oni koji nisu u Zvezdi ne mogu da razumiju te emocije. Osjećam da je Zvezda moj klub i srećan sam što sam bio dio njega. Veoma važna stvar u mom životu.

On je poručio da je porodica važan dio njegovog života.

– U trenutku kada je moj otac dobio ponudu iz Beograda, bio sam ‘na mjesecu’. To je bio korak ka ostvarenju sna, ali je bilo teško da kao dijete dođeš u grad kao što je Beograd i u Crvenu zvezdu. Mnogo mi je nedostajala porodica, bez obzira na to što je uvijek bila tu da me podrži.

Na kraju je otkrio i koliko je važno što je prošao omladinsku školu crveno-bijelih.

– Proći školu Zvezde je prednost. Od početka naučite kako da pobijedite i razvijete pobjednički mentalitet. Stalno sam pobjeđivao sa Zvezdom, bio u odličnoj generaciji i to je imalo uticaja na moj mentalitet – zaključio je Jović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име