REAL MADRID U NEIZVJESNOSTI: Militao povrijeđen

0
4
madrid
FOTO: REUTERS/Vincent West

Eder Militao drži Real Madrid u neizvjesnosti zbog povrede koju je nedavno imao. Grimase koje je pravio, bijes i suze kojih smo bili svjedoci dok je ležao na terenu ne slute na dobro.

Karlo Anćeloti , uvijek je oprezan u ovakvim slučajevima, ali ovog puta nije krio zabrinutost za stanje svog najboljeg centralnog defanzivca, koji će danas biti podvrgnut medicinskim pregledima kako bi se utvrdilo koliko je ozbiljna povreda koju je zadobio.

Italijanski trener govorio je o mogućem iščašenju i na konferenciji za novinare nije isključio da su zahvaćeni ligamenti.

“Ne izgleda dobro i procijenićemo to u narednih nekoliko sati. Nadamo se da nije ništa ozbiljno, ali smo zabrinuti i ništa ne isključujemo.” rekao je tužni Anećeloti na konferenciji za novinare.

Očekuje se da će najkasnije sutra biti definitivno poznat stepen povrede Edera Militaoa, defanzivnog oslonca koji bi mogao da ostavi zadnji red još slabijim dva dana nakon saznanja da će Kuroa propustiti praktično cijelu sezonu.

Madrid, koji ne može računati ni na povrijeđene Kabaljosa, Gilera i Mendija, na ivici je čekajući Brazilčeve medicinske nalaze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име