Maksimović: Izuzetno sam ponosan što sam uspio da dostignem jedan ovakav jubilej

Novica Maksimović – fudbaler Vojvodine ušao je u istoriju „stare dame“ kao stoti igrač koji je odigrao minimum 100 utakmica za Vojvodinu.

Maksimović je u jučerašnjem susretu sa Partizanom došao do jubilarnog nastupa za svoju Vošu.

“Izuzetno sam ponosan što sam uspeo da dostignem jedan ovakav jubilej i to nije mala stvar za mene. Vojvodina je moj klub, ovde sam proveo najlepše trenutke u karijeri i nastaviću da se borim svim srcem za svoj tim. Mogao sam možda i ranije da dođem do stotog nastupa da nije bilo nekih povreda, pandemije korona virusa, možda sam do sada mogao da odigram i čak 120, 130 utakmica, ali to je sticaj okolnosti na koje nisam mogao da utičem. Čast mi je što nosim dres Vojvodine, jednog od najvećih srpskih klubova”, rekao je Maksimović za klupski sajt.

“Mislim da smo loše ušli u utakmicu, Partizan je odmah preuzeo inicijativu i nije nam dopuštao da igramo na njegovoj polovini. Izdržali smo taj prvi njihov nalet, ali je onda došlo do pada i u razmaku od desetak minuta primili smo dva gola. U drugom poluvremenu izašli smo sa jasnijom idejom, dali brzi gol i imali šansu da izjednačimo, ali taj treći pogodak nas je presekao i mislim da je to prelomilo utakmicu”, istakao je Maksimović.

Postavi odgovor