Pet igrača Mančester Junajteda treba prodati na ljeto ako pitate navijače. A to su: Pol Pogba, Džesi Lingard, Aleksis Sančez, Kris Smoling i Fil Džouns.

POL POGBA

Pogbin ugovor sa Mančesterom je do 2021. godine, uz mogućnost da se produži još godinu dana. Međutim, poznato je da je Francuz nesrećan u Mančesteru i da će vjerovatno otići na ljeto.

aleksis sančez
Paul Pogba

Pogba je planirao da ostavi sve opcije otvorene uz mogućnost da se vrati u Juventus. A možda će i preći u Real Madrid obzirom da je Zinedine Zidan njegov fan.

Aleksis Sančez

Solšer, menadžer Mančestera, bio je srećan kada je Sančez otišao na pozajmicu u Inter prošle sezone, ali u januaru ove godine je izjavio da će se Čileanac vratiti i da će svima pokazati da nijesu u pravu u vezi njega.

Ako se to desi, i Sančez se vrati, nepoznato je kako se on tu uklapa na klupi.

aleksis sančez
Alexis Sanchez

Sančezova ogromna plata može biti razlog njegovog teškog odlaska. Možda postoji mogućnost da ga isplate ili da smanje cijenu transfera kako bi ga “otjerali” brže.

Džesi Lingard

Nepoznato je šta se njemu desilo, ali posljednjih 18 mjeseci nijesu bili baš sjajni za Lingarda. Izgubio je svoje mjesto u klubu i u državi.

aleksis sančez
Jessie Lingard

Postoji mnogo neslaganja od strane navijača u vezi njegovih nezrelih postova na društvenim mrežama. Problem je što dok daje golove, šta radi van terena nije bitno. Čim oslabi na terenu navijači izgube simpatije.

U svom najboljem izdanju znao je da postigne golove na velikim utakmicama, ali nažalost to se nije odavno desilo. Sada se čini da je pravo vrijeme da nastavi dalje i da nađe neki novi izazov.

Kris Smoling

Postoje momenti ove sezone kada su navijači pomislili da je Junajted napravio pogodak sa Smolingom, jer je definitivno brži i bolji od Viktora Lindelefa.

aleksis sančez
Chris Smalling

Pozajmica Romi je preporodila Smolingovu karijeru, što znači da je njegova vrijednost velika i da je Junajted mogao da postigne bolji dogovor za njega prije 12 mjeseci.

Navijači bi voljeli da vide Smolinga u Junajtedu, ali pored Lindelefa, Aksel Tuanzebea i Erik Bajia teško da postoji mjesto za njega.

Fil Džouns

Navijači smatraju da je Džouns trebao da ode prošle sezone ili da makar obezbijedi sebi pozajmicu kao Smoling.

aleksis sančez
Phil Jones

Džouns je tip igrača kojem je potrebno da stalno igra kako bi bio u svom najboljem izdanju, a njegovo sporadično pojavljivanje u Junajtedu ove sezone je samo pogoršalo stvari.

Pitanje je da li će Džouns postići svoju najbolju formu, čak i u nekom drugom klubu, sudeći po njegovim performansama. Šteta je vidjeti igrača kojeg je Ferguson jednom uporedio sa D.Edvardsom, da propadne tako brzo.

42 KOMENTARA

  1. Ako misle da budu konkurenti posle 100 god , treba čistku da naprave i da dovedu igrace koji su dostojni da nose dres Manchestera , primjer Bruno , ovi prevelike plate imaju , očajno igraju , a 40 utakmica godišnje su povrijeđeni

  2. Navijači moraju da shvate da se ne može za dan napraviti ekipa kao što je bila ona sa Fergusonom , Runijem , Vidicem i drugima … Polako , realno jesu nikakvi ali moramo biti strpljivi

  3. Koliko su loši pitam se da li će Crveni đavoli ikada više biti na vrhuncu slave … Mora sve da se mijenja … Očajnički im treba neki igrač kao Azar ili Mbapre

  4. Kaze tekst za Lingarda “Nepoznato je sta se njemu desilo…”
    Taj nije ni za fudbalicu u balonu, a ne za svjetsku scenu, momak je Instagram zvijezda i time neka se bavi i dalje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име