Manćini
Twitter: Manćini

Utisak je da je cijela Italija još uvijek opijena slavljem i uspjehom zbog osvajanja Evropskog prvenstva. Isto tako, utisak je da se selektor Roberto Manćini vratio sasvim običnom životom.

Popularni Mančo koji je stvorio neku potpuno novu Italiju, donio joj prvi trofej prvaka Evrope nakon 53 godine i prikazao izuzetno dopadljiv fudbal, živi – kao sav normalan svijet.

Nakon velikog uspjeha Manćini se je došao u mjesto Lesi koje se nalazi nekih 35 kilometara od Ankone, grada gdje su rođeni roditelji slavnog stručnjaka.

Za vjerovatno bilo koje drugo mjesto na svijetu dolazak tvorca evropske titule bi bila velika vijest. Ali ne i za Lesi koji je navikao na Manćinija, a i on na njih.

Tu je selektor Italije svoj na svome i ponaša se kao “običan” čovjek. Odatle nam i stiže jedna potpuno nevjerovatna fotografija.

Naime, Manćini je došao u lokalnu mesaru gdje je uredno čekao red. Nije bilo teško selektoru Italije da sačeka iza jednog starijeg čovjeka koji je iskoristio priliku da srdačno popriča sa herojem nacije.

Tu se zadesila i jedna žena kojoj je vjerovatno prizor velikog trenera koji čeka red bio potpuno normalan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име