Maradonin
Matijas Morla / Twitter
Iako je prošlo već neko vrijeme, i dalje se ređaju razni komentari. Matijas Morla, advokat Dijega Maradone, otkrio je niz nepoznatih detalja iz života slavnog fudbalera koji je preminuo krajem novembra prošle godine.

Naime, Morla je izjavio da su ćerke Dalma i Đanina izdale oca i da nisu imale kontakt s njim poslednjih godina.

– Maradona je volio bivšu partnerku Rosio Olivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine, osjećao je da su ga izdale i pokrale. Sa Dijegom sam bio poslednjih sedam godina i u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na Božić ne bi pozvali – otkrio je Morla.

Osim toga, on je istakao da je Dijega posebno pogodilo ime koje je dobila njegova unuka.

– Zar niste svi vidjeli koliko je Dijego bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga: Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija? Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći… Nije bio lud, iako je imao česte probleme sa zavisnošću od narkotika. Da su Maradonu uspjeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu – kaže advokat i dodaje:

– Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Djevojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale. Alkohol mu je bio bijeg od stvarnosti – tvrdi Morla.

S druge strane, Maradona nije mogao da preboli rastanak sa Rosio Olivom, barem tako tvrdi advokat.

– Kada ga je Rosio ostavila, to nije umio da prevaziđe. Bio je opsjednut njom, to ga je ubilo. Pitate me šta ga je ubilo, ja vam kažem, Rosio Oliva, karantin i medicinski tim koji je pod istragom. Situacija da je bio zaljubljen u ženu, koja ga nije voljela, ga je jako boljela – zaključio je Maradonin advokat.

3 KOMENTARI

  1. Tako obicno zavrse velikani usamljeni i tuzni bez igdje ikoga. Iskreno mi je zao Maradone, izgleda su ga svi voljeli samo iz interesa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име