marić
Večeras u Podgorici ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore izgubila je od Danske 5:1, u 4. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Nakon meča, selektor Mirko Marić istakao je da je ponosan na sve djevojke.

Crna Gora postala je prva selekcija, koja je u ovom ciklusu zatresla mrežu Dankinja.

“Stvarno moram biti zadovoljan – i odnosom i borbenošću i željom. Mislim da smo danas, bez obzira na pet primljenih golova, taktički dobro igrali. Djevojke su ove dvije utakmice odradile jako dobro. Vidjeli ste kakva je Danska. Ponosan sam, sve čestitke djevojkama za sve što su napravile – i večeras i na prethodnoj utakmici”, kazao je Marić meča.

Crna Gora je nakon četiri meča osvojila šest bodova i nalazi se na 3. mjestu na tabeli.

“Siguran sam da nećemo stati, da ćemo osvojiti još bodova, samo da djevojke budu imale ovakav odnos, u šta ne sumnjam. Ponosan sam na sve njih i veliko mi je zadovoljstvo što sam njihov selektor”, rekao je Marić.

Na redu su utakmice sa Maltom (26. 11.) i Azerbejdžanom (30. 11.).

“Mislim da smo tu negdje. Možemo da igramo sa njima. Svaka utakmica donosi nešto drugačije. Vjerujemo da ćemo biti svi zdravi i kompletni u novembru i da ćemo se spremiti najbolje što možemo, da izvučemo još neki bod. Svaki bod je za nas ogroman”, jasan je Marić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име