marković
Aleksandar-Saša Marković – dugogodišnji fudbalski sudija reagovao je nakon izjava predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejana Savićevića.

Marković je, između ostalog, optužio Savićevića da je stopirao njegovu sudijsku karijeru.

Saopštenje Markovića prenosimo u cjelosti:

“Nakon gostovanja “velikog genija”u emisiji Fudbal Fest da se i ja “mali” oglasim na dosta neistina i pominjanja nepotizma. Do sada je u Crnoj Gori postojao kodeks da se porodica ne pominje, pogotovo kad neko nije tu da ti odgovori”.

Ja sam komesar za sudije u Južnoj regiji i samo se pitam za sudije. Moju sudijsku karijeru stopirao si ti, a ja sam tebe “veliki genije”pomagao da 20 godina opstaješ tu đe jesi. Mog brata, u trenerskom poslu si zaustavio ti, veliki genije.

Mog sina u suđenju si zaustavio ti, veliki genije, a ja ću tvom sinu i bratu uvijek pomoći gdje god budem mogao, kao što sam i tebi pomagao.

E tu je razlika veliki genije između tebe “velikog” i mene “malog”. Ipak smo mi Markovići sportska i fudbalska porodica, a ti to dobro znaš.

Znaš da pričaš “istinu” koja tebi odgovara, ko je sudio mom bratu ili kako ti kažeš “striku” (sedam utakmica).

Za dvije godine, moj sin je sudio “striku” šest utakmica, od kojih su dvije završene porazom “strikovog” kluba, veliki genije.

Ipak sam ja kao “mali” tebi “veliki” genije mnogo zahvalan, jer da si dozvolio meni put ka internacionalcu, bratu ili striku upis na pro licencu i mom sinu da sudi, možda bi nas iskvario, jer bi ušli u milione i promijenili se. Ovako smo morali ići po svijetu da zarađujemo za život.

Ja kao “mali” mnogo sam srećan čovjek, jer imam mnogo dobar odnos sa majkom, bratom, sestrom, sinovima, ćerkom, ženom, prijateljima,drugovima i kumovima.

I na kraju veliki fudbalski asu, ali samo fudbalski, želim ti sve najbolje u novoj 2022. od “malog” tate kako ti kažeš.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име