Đuzepe Bepe Marota
Đuzepe Bepe Marota / Twitter
Izvršni direktor Intera Đuzepe Bepe Marota izjavio je da nije došlo do pregovora sa Romom oko potencijalnog dolaska Edina Džeka u milanski klub.

Prethodnih dana bilo je priča da su čelnici Rome i Intera više puta razgovarali oko „trampe“ Edina Džeka i Aleksis Sančeza, ali jedan og glavnih ljudi za transfere u taboru Neroazura istakao je da takvi navodi nemaju mnogo veze sa istinom.

-Cijelu priču su preko medija više forsirali agenti dvojice igrača nego što je to bilo blizu dogovora. Osim sastanka direktora, nikad nismo ušli u srž pregovora- izjavio je Bepe Marota.

Izvršni direktor milanskog velikana dodao je da neće biti ništa ni od ostalih transfera fudbalera tima sa stadiona Đuzepe Meaca.

Suočeni smo sa nesvakidašnjim događajem. Pandemija je imala snažan uticaj i prethodni model nije održiv. U ovom trenutku moramo da se pozabavimo troškovima. Moraju da se preispitaju kako ne bismo rizikovali neizvršenje obaveza. Nećemo voditi nikakve pregovore o velikim transferima i velikim platama- zaključio je Bepe Marota.

Budućnost Edina Džeka u Romi ostaje nejasna usled neslaganja sa trenerom Paulom Fonsekom. Ove sezone postigao je sedam ligaških golova u 15 mečeva, ali nije igrao za prvi tim od 19. januara. Od tada trenira odvojeno od ekipe.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име