Marsej radonjic
Dolaskom novog direktora Pabla Longorije, Marsej će napraviti zaokret u klupskoj filozofiji u koju se više ne uklapa Nemanja Radonjić.

Fudbaler Marseja koji je na pozajmici u Herti ne uklapa se u Longorijino viđenje ekipe za narednu sezonu pa je spreman da sasluša sve ponude za Srbina, prenose francuski mediji.

Radonjić u ugovoru sa Hertom ima otkupnu klauzulu postavljenu na 12.000.000 evra. Iz njemačkog kluba za sada imaju samo riječi hvale za njega, ali je pitanje i da li će ga otkupiti.

Prvenstveno zato što se klub bori za opstanak ove sezone, a na ljeto i Hertu čeka ozbiljna rekonstrukcija pa je pitanje da li će Radonjić biti u planovima Njemaca.

Još jedan podatak koji bi mogao da ide u prilog tome da Herta ipak neće otkupiti Radonjića je to što on ni u novom klubu nije standardan već uglavnom ulazi nakon sat vremena igre kako bi promijenio tempo meča svojom brzinom.

Ukoliko ni Herta ne iskoristi opciju da otkupi ugovor Radonjića pitanje je gdje će srpski fudbaler nastaviti karijeru. Pogotovo što će se Marsej držati cijene koju je uložio u njega – 12.000.000 evra što je pitanje ko će htjeti da plati…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име