Martinović
Fudbalska reprezentacija Crne Gore duelom protiv Letonije u Rigi počeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a među debitantima biće štoper Ilija Martinović.

Odličnim partijama u slovenačkog Mariboru, Martinović je zaslužio poziv novog selektora Radulovića za predstojeći ciklus.

Ilija Martinović u razgovoru za portal Meridian kaže da je cio život maštao da zaigra za reprezentaciju. Mladi reprezentativac čvrsto vjeruje u pobjedu na večerašnjoj utakmici.

Martinović
Martinović

“Očekujem pobjedu bez uvijanja i lažne skromnosti, smatram da smo mnogo bolji od suprotne ekipe. Teren će otežati posao jer je u lošem stanju ali prebrodićemo i to. Zajedno možemo sve“, rekao je mladi Cetinjanin.

Prema riječima Martinovića, zaduživanje opreme A selekcije ga je vratilo u djetinjstvo.

Martinović
Foto:Instagram

“Sjetiš se čega si se sve odrekao i koliko te je sve koštalo da bi se našao ovdje. Za mene je ovaj trenutak sve“, kaže fudbaler.

Odgovarajući na naša pitanja, kakav je osjećaj biti u društvu najboljih fudbalera koje Crna Gora trenutno ima, on je kazao „uzbuđeno i privilegovano“.

Martinović
Foto:Instagram, Ilija Martinović

“Znam koliko je težak dres nacionalnog tima, a samim tim i misao da igraš za svoju državu, ispred svojih ljudi, sa svojim ljudima, daje ti vjetar u leđa da granice budu samo iluzije“, rekao je on.

Da li će debitovati na večerašnjoj utakmici, kako napominje, večeras će odgovoriti trener.

“Da li ću večeras debitovati to zna samo trener. Spreman sam za reprezentacijju da navijam, da dodajem vodu, dobacim peškir, igram, bodrim i zgaram. Grupa momaka je ovdje fantastična i to svi dobro znaju“, zaključio je reprezentativac.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име