Mateus
Gvardiola / Twitter
Lotar Mateus oštro je kritikovao trenera Mančester Sitija Pepa Gvardiolu.

Siti je bio favorit za osvajanje Lige šampiona, ali nijesu uspjeli, “ušati” pehar završio je u rukama Čelsija. Kai Haverc je dao jedini gol na utakmici, a Lotar Mateus smatra Gvardiolu za jedinog krivca.

“Svojom postavom je ukrao Ligu šampiona klubu i navijačima i sada mora da sluša oštre kritike sa svih strana”, kazao je Mateus, pa nastavlja zašto smatra da će igrači sumnjati u njega.

“Siguran sam da će biti i internih diskusija o mogućem rastanku. Igrači će posle ovog finala sigurno sumnjati u njega. Morao je da opet probava nešto, da izmišlja domišljatost u najgorem mogućem trenutku. Potpuno je zaslužio da izgubi”.

Siti nije igrao finale Lige šampiona kao tim koji je prvak Premijer lige.

“Neki igrači na terenu nijesu znali gdje idu, jer ih je stavio na pozicije koje im nijesu poznate. To je najgore što trener može da uradi. Neobjašnjivo i neoprostivo. Garantovano je izgubio povjerenje mnogih, i u klubu i van njega. I najbitnije: izgubio je povjerenje svojih igrača, a ono se teško ponovo stiče. Ne bih se iznenadio da je poslije svega prošlo vrijeme Pepa Gvardiole u Mančester Sitiju”, završava Mateus.

1 KOMENTAR

  1. Kao da Gvardiola ne zna đe je pogriješio, strašno, ovaj Mateus je bezobrazan, u svakom finalu neko dobija a neko gubi, to je vazda tako bilo, ovog puta Siti nije uspio što ne znači da sledeće godine neće ako dođu do finala a vjerujem da oće

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име