DEPAJ UZ MENDIJA: Ko će mu sada skinuti ljagu sa imena?

0
8
Memfis Depaj
Foto: Atletico Madrid

Holandski fudbaler, Memfis Depaj, oglasio se brzo nakon što je Ben Mendi oslobođen optužbi za silovanje i pokušaj silovanja.

Memfis Depaj se pita šta poslije svega i kako Mendi može normalno da nastavi karijeru sada kada se ispostavilo da nije počinio djela koja su mu se stavljala na teret, zbog kojih je prekinuo karijeru.

Francuski fudbaler optužen je za silovanje u oktobru 2018. godine djevojke od 24. godine, dok ga je druga od 29. godina optužila za pokušaj silovanja. Ipak, za oba slučaja Mendi je dobio oslobođujuću presudu.

Engleski mediji prenijeli su da se tokom izricanja presude, sada već bivši fudbaler, rasplakao.

”I šta mi sad da radimo? Ko će da pomogne da Mendi preboli sve ovo? Ko će biti odgovoran za to što je ukaljano njegovo ime? Kako će da povrati karijeru? Toliko godina ulaganja da postane profesionalni fudbaler, i šta sad? Nijesam se dosad bavio ovim slučajem jer ne znam detalje, ali sam pričao sa njim jednom na ‘fejstajmu’ dok je bio u pritvoru i igrali smo nekoliko puta jedan protiv drugog. Nijesam vidio zlo u njemu. Ne smijemo dozvoliti da se na nama sportistima ovakve stvari rade. Ko će da stane uz nas kada je potrebno? Ne okrećite leđa ljudima.” poručio je Depaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име