Menig objasnio proslavu gola!

0
1
Menig
Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig / Twitter

Od tragičara do junaka pobjede. Baš takav put je juče tokom meča sa Voždovcem prošao Kvinsi Menig koji je dobru partiju zaokružio golom koji je proslavio na vrlo specifičan način.

Holanđanin je u prvom dijelu prvog poluvremena propustio tri zaista kolosalne šanse. U sve tri situacije se spetljao, da bi potom iz daleko teže, gotovo iz mrtvog ugla, matirao golmana Voždovca.

Koliko je teret sa pleća skinuo krilni fudbaler jasno je bilo i po proslavi gola koja je obilježena prstom na ustima i rukama na ušima, kao da je kritičarima pokušavao da kaže da je vrijeme da zaćute.

Ipak, dan kasnije igrač Partizana pojašnjava situaciju i ističe da je zapravo bio ljut na sebe.

– Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje.

Iz izjave 26-godišnjeg fudbalera djeluje da tek polako hvata zaleta ka pravoj i očekivanoj formi.

– U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja. Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbijedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet – zaključio je Menig.

Imaće Menig već u srijedu protiv Dubočice priliku da nastavi sa golgeterskom serijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име