Meridianbet generalni sponzor Prve CFL!

8
301
meridianbet
meridianbet
Meridianbet i Fudbalski savez Crne Gore potpisali su danas trogodišnji ugovor o sponzorstvu.

Za vrijeme trajanja ugovora elitni rang fudbalskog takmičenja zvaće se Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga.

Ugovor su potpisali predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica kompanije Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić. Savićević je nakon potpisivanja ugovora istakao da vjeruje da će Savez i Meridianbet, ali i klubovi učesnici Meridianbet 1.CFL, imati izuzetnu korist od ove saradnje.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor sa kompanijom Meridianbet o sponzorstvu Prve crnogorske fudbalske lige tokom naredne tri godine. Kompanija je pokazala izuzetnu odlučnost u namjeri da postane sponzor našeg elitnog fudbalskog takmičenja pa smo vrlo brzo i lako došli do ugovora koji je danas potpisan. Siguran sam da će saradnja Saveza i Meridianbet kompanije biti na izuzetnom nivou tokom naredne tri godine i vjerujem da ćemo svi zajedno, a prije svih klubovi učesnici takmičenja, imati izuzetnu korist od iste. Počinjemo saradnju sa kompanijom koja ima iskustva u oblasti sponzorisanja sportskih takmičenja i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama značajno unaprijediti imdiž Meridianbet 1. CFL”, istakao je Savićević.

Predsjednik FSCG je iskoristio priliku i da se zahvali Crnogorskom Telekomu na dugogodišnjoj saradnji i sponzorstvu Prve lige.

“Veliko hvala našem dosadašnjem sponzoru, Crnogorskom Telekomu, na izuzetnoj saradnji tokom prethodnih 14 godina koliko su bili sponzori Prve lige Crne Gore. Najiskrenije se nadam da će Crnogorski Telekom ostati dio fudbalske porodice i da ćemo nastaviti saradnju u drugom obliku”, dodao je predsjednik FSCG.

Meridian je jedan od regionalnih lidera na tržištu pružanja kladioničarskih usluga, koja u Crnoj Gori uspješno posluje od 2002. godine. Osim u Crnoj Gori i zemljama regiona Meridian posluje u više od 10 zemalja širom Evrope, Afrike i Latinske Amerike.

Kao lider u industriji igara na sreću, kompanija Meridianbet je usmjerena ka inovacijama u sportskom klađenju, dok osim primarne djelatnosti kojom se bavi kompanija ima bogato iskustvo u sponzorisanju velikog broja klubova, organizacija i pojedinaca. Ujedno je i društveno odgovorna kompanija, koja je kroz proteklih par godina, a posebno u vremenu pandemije, pomogla kompletnoj crnogorskoj zajednici, sa naglaskom na zdravstveni sektor. Pomoć nije izostala ni kada su u pitanju ekologija, djeca i mladi, udruženja koja se bave humanitarnim radom, kao što su Budi Human, “Roditelji” i druga.

Izvršna direktorica Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić ističe da su u kompaniji ponosni što su postali partneri crnogorske fudbalske lige.

“Sigurni smo da ćemo potpisanim partnerstvom i realizacijom svega što smo planirali svi biti zadovoljni, prije svega nam je cilj da klubovi 1.CFL dobiju jedan potpuno novi doživljaj i da sama liga bude na nivou koji zaslužuje. Ponosni smo što smo postali partner jedne od najjačih liga u Crnoj Gori. Duboko vjerujemo da će ova dugogodišnja saradnja, uspjeti da da novo ruho crnogorskom fudbalu”, rekla je izvršna direktorica kompanje Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име