Mesi: Real Madrid nije bio najbolji u Ligi šampiona

Lionel Mesi je pred kamerama argentinske televizije TyC, govorio je o reprezentaciji, Pari Sen Žermenu, Ligi šampiona…

“Liga šampiona? Želim da je ponovo osvojim i krivo mi je što nisam uspio ove sezone. Bolji tim ne pobjeđuje uvijek. Bez želje da nekom oduzimam zasluge, ali Real Madrid nije bio najbolji u Ligi šampiona. Ja vrlo dobro zna šta je Real Madrid. Znao sam šta može nama da se dogodi u osmini finala, dogodilo se…”, rekao je Mesi i dodao:

“Ali, ako se desi nešto nepredviđeno ili padne gol, znao sam šta može da nam se desi kao što se desilo i Sitiju, Čelsiju, Liverpulu… Nije prvi put, Liga šampiona je takmičenje situacija, ne pobjeđuje uvijek najbolji. Postoje specifični momenti i psihološki trenuci kada vas i najmanja greška izbacuje. U Realu su najbolje upravljali tim situacijama i zato su šampioni”.

Mesi je osvojio Zlatnu loptu za 2021, za koju je Robert Levandovski rekao da je trebalo da pripadne njemu.

“Svako ima pravo da priča šta želi. Ne slažem se sa onim što je rekao, ali me i nije mnogo briga. Rekao sam ono što sam mislio. Smatram i dalje da je zaslužio Zlatnu loptu godinu ranije, ali prošle nije. Ja sam mu to rekao i neka to shvati kako želi. Ove godine je zaslužuje Karim Benzema i nemam ni najmanju dilemu oko toga. Osvojio je Ligu šampiona i Primeru, imao je spektakularnu sezonu i bio je ključni čovjek u svakoj utakmici nokaut faze. Ubijeđen sam da će osvojiti Zlatnu loptu”, poručio je Mesi.

Postavi odgovor