Mesi
Leo Mesi ima ugovor sa Barselonom do kraja sezone, a u poslednjih pola godine ugovora ulazi uskoro.

Sa zaintresovanim klubovima Argentinac će od januara moći da pregovora, očekivalo se da Mančester Siti krene u ofanzivu već sada na zimu, ali najnovije vijesti otkrivaju kako “građani” imaju namjeru da se povuku iz trke za Argentincem.

“Imam informaciju od osobe visokog autoriteta, nekog ko je upoznat bolje sa situacijom koja tvrdi da Siti neće pokušati transfer Mesija. Po informacijama koje imam, od danas, ta vrata su zatvorena”, izjavio je Semra Hunter, španski fudbalski ekspert.

“Imaju svoje razloge za to. Dva razloga postoje – godine i finansije. Kada pričamo o godinama Mesi se približava godina kada će njegove partije krenuti da opadaju, tako da bi doveli drugačijeg igrača od onog u Barseloni. Čak je i on sam izjavio da se bliži reči ‘penzija’, možda i brže nego što ostali veruju. To ide ruku pod ruku sa finansijama, zato što i ako dođe kao slobodan igrač, njegova plata je astronomska. Zarađuje oko 100 miliona eura po godini. To je veliki finansijski teret za bilo koji klub, posebno kada imamo činjenicu da se nalazimo u sred globalne pandemije”, izjavio je Španac.

Kako se čini, šanse za selidbom Mesija polako padaju u vodi. Da li će Argentinac moći da pronađe zajednički jezik sa nadolazećom promjenom u upravi, ostaje da vidimo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име