MESI: Da nisam prvak svijeta ne bih više bio tamo

Argentinski fudbaler Lionel Mesi stigao je u Inter iz Majamija sa kojim će u narednim danima započeti pripreme nove sezone, a onda i odigrati prvu zvaničnu utakmicu već 21. jula.

On je uoči početka priprema sa ekipom odgovarao na pitanja novinara koji su se dotakli njegove reprezentativne karijere i kada će joj doći kraj, ali je Mesi rekao da ne razmišlja mnogo o tome, ali da se kraj sigurno bliži ako se uzmu u obzir njegove godine.

“Logično, zbog godina će to biti za kratko vrijeme, ali ne znam tačno kada će biti taj trenutak. Jednostavno razmišljam o tome iz dana u dan, i uživam u svemu ovome što proživljavamo. Mislim da će se to desiti kada bude trebalo, nakon što smo sve postigli u posljednje vrijeme, ostaje nam samo da uživamo ​​i, kao što sam uvijek govorio, Bog će reći kada će biti taj trenutak.” rekao je Mesi.

Mesi je ovom prilikom ispričao i kako je Svjetsko prvenstvo u Kataru bilo jako teško za njega i njegovu porodicu.

“Da nisam prvak svijeta, ne bih više bio tamo. Reprezentacija je najbolja, ali bilo je trenutaka koji su bili jako loši za mene. Kada sam bio najbolji u Barseloni, gdje sam osvajao titule šampiona, lige, pojedinačne nagrade bilo je vrijeme da odem u reprezentaciju, mnogo sam patio tada i patila je moja porodica.”

Argentinac je za sami kraj govorio o svojoj odluci da se priključi timu iz Majamija.

“Zadovoljni smo odlukom koju smo donijeli i željni smo da se suočimo sa novim izazovom. Moj mentalitet i moja glava se neće promijeniti i pokušaću, gdje god da budem da dam sve od sebe za sebe i za klub i da nastavim da nastupam na najvišem nivou.” zaključio je Mesi.

U Interu iz Majamija zarađivaće između 50 i 60 miliona dolara godišnje,a prvi meč u novom klubu odigraće 21. jula protiv meksičkog kluba Kruz Azul.

Pročitajte i ovo:

Postavi odgovor