MESI O MUNDIJALU: Fokus je na Kopa Americi, nije mi bilo u planu da odem u PSŽ

Argentinski fudbaler Lionel Mesi propustio je jučerašnji meč Intera iz Majamija zbog povrede a u izjavi za argentinske medije govorio je o periodu provedenom u Pari sen Žermenu.

Nakon odlaska iz Pariza ovog ljeta Argentinac ističe da je bio jedini koji nije dobio priznanje od svog kluba.

“Nije mi bilo u planu da odem u Pari Sen Žermen, ali se desilo. Uvijek sam govorio da se stvari dešavaju sa razlogom. I sada smatram, koliko god da mi tamo nije bilo dobro, iz tog kluba sam postao prvak svijeta. Pa, ako je to bila cena… Mi smo postali šampioni svijeta, a oni, zemlja iz koje je klub u kojem se igrao nije. I to je bila naša “krivica“. Zato sam bio jedini od svih fudbalera Argentine koji su postali prvaci svijeta koji nije dobio priznanje od svog kluba“, rekao je Mesi u intervjuu za argentinske medije.

Na pitanje da li postoji šansa da zaigra i na narednom Mundijalu 2026. godine ističe da je trenutno u fokusu nastup na Kopa Americi i da ne razmišlja toliko unaprijed.

“Ne znam da li ću igrati. Ni ne razmišljam o tome, jer je to mnogo daleko. Trenutno mi je u fokusu da igram na Kopa Americi. Šta će biti posle toga, zavisiće od toga kako ću se osjećati. Ima još tri godine do narednog Mundijala”, poručio je Mesi.

Pročitajte i ovo:

Postavi odgovor