Mesi
Mesi
Leo Mesi, prvi put je poslije prelaska u PSŽ, pričao o svom odlasku iz Barselone.

On je, kako objašnjava došao iz Argentine, nakon što je sa tom reprezentacijom osvojio Kopa Ameriku, sa namjeromd a produži saradnju sa Barselonom.

„Vratio sam se u Barselonu da se pripremim za sezonu, nakon što sam iskoristio nekoliko dodatnih dana odmora koje mi je trener odobrio. Imao sam ideju da potpišem ugovor i odmah nastavim sa treninzima. Mislio sam da je sve sređeno i da nedostaje samo moj potpis. Ali, kad sam stigao u Barselonu, rečeno mi je da to više nije moguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem drugi klub, jer Barsa nema sredstava da mi produži ugovor. To mi je preokrenulo planove”, rekao je Mesi.

Takav epilog, kako i sam priznaje ga je šokirao.

“Kao što sam rekao na rastanku: bilo mi je jako bolno da napustim Barselonu nakon svih ovih godina. Mislio sam, a i moja porodica, da ću karijeru završiti u Barsi. Bilo je jako teško, ali uspjeli smo zajedno da prevaziđemo ovo iskušenje. Počeo sam da razmišljam o budućnosti i PSŽ mi je pružio priliku”, rekao je Argentinac.

Od tada sve je ekspresno završeno, za samo par sati.

“Barsa je objavila saopštenje za javnost u kojem je najavila da neću nastaviti i od tog trenutka počeo sam da gledam opcije. Morao sam da pronađem novi klub, da nastavim karijeru. Imao sam sreću da me je kontaktiralo nekoliko klubova, a jedan od njih je bio PSŽ. Dobio sam i druge ponude, ali prilično brzo sam se dogovorio sa PSŽ -om”, rekao je Mesi.

3 KOMENTARI

  1. Sramota je što su se na ovakav način razišli tj. oterali igrača koji im se višestruko odužio . Nisu pare u pitanju , ima klub i para i načina , ali su postupili hladno , bez poštovanja kao da nije igrao za Barsu . E to je sramota za klub !!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име