Luis Suarez
Izvor: GOAL.COM

Lionel Mesi će najvjerovatnije ostati u Barseloni, upros navodima da je odlučio da napusti katalonski klub. Njegov prvi potez nakon odluke da ostane u Španiji jeste stopiranje transfera Luisa Suarez u Juventus.

Ronald Kuman je nedugo nakon što je preuzeo klupu Barselone saopštio Suarezu da ne računa na njegove usluge, što je Juventus želio da iskoristi.

Činilo se da je posao nikad bližil, ali danas naslovna strana Korijere delo Sporta navodi da je Mesi blokirao transfer.

Vjerovatno je to bio jedan od uslova njegovog ostanka na Nou Kampu, koji uprava Barse, htjela-ne htjela, mora da ispuni.

Poznato je da su Mesi i Suarez nerazdvojni prijatelji od 2014. godine, kada su postali saigrači. Često zajedno ljetuju sa svojim porodicama na jahti tokom ljeta, a to je bio slučaj i ove godine po završetku sezone u Primeri, kada su obilazili Ibicu.

Kuman je očigledno želio da napravi čistku u Barsi, ali je naišao na najteži mogući otpor u vidu Lionela Mesija, pa će vjerovatno morati da “igra po njegovim pravilima”.

10 KOMENTARA

  1. E svasta. Kuman dosao i kazao Suarezu da ne racuna na njega. Sad Mesi ostaje i ostavlja i Suareza. I kako posle ovoga da Kuman zavede red i da radi posao trenera,kad ga je Mesi u startu ponizio?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име