Mihajlović
Siniša Mihajlović / Twitter

Po završetku sezone u Seriji A bilo je nekoliko promjena na klupama italijanskih timova. Siniša Mihajlović je i dalje trener Bolonje, mada se i o njemu priča na “čizmi”.

Pričalo se da bi mogao da dobije angažman u Interu ili Juventusu. Srpski trener je kao i obično bio direktan.

-Da su stigle ponude iz Intera ili Juventusa saslušao bih i prihvatio, jer nisam licemjer. To je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ipak, nikad nisam uzeo vrijeme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti rezervni plan, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio.

Ukoliko se više ne osjećam dobro na jednom mjestu, ili ukoliko klub i ja nemamo iste ambicije, otići ću, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub – rekao je u razgovoru za Gazetu Mihajlović koji ima ugovor još dvije sezone.

-Odmah da razjasnimo. Nisam odvojio vrijeme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor rekao, klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije – zaključio je Mihajlović.

U Italiji je vodio i Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Torino i Milan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име