Mihajlović
Twitter: Bologna FC 1909
Siniša Mihajlović i fudbaleri Bolonje, na čijem je čelu, imaju sjajnu sezonu uprkos tome što je start iste počeo znatno loše.

Pobjeda protiv Rome, 24 boda i visoka osma pozicija za ekipu sa stadiona “Renato Dal’ Ara”, doveli su Bolonju do, čaka, 6. pozicije koju dijeli sa Fiorentinom i Juventusom. 

Kada bi sumirali stvari samo nekoliko mjeseci unazad, onda kada nije sve bilo baš toliko optimistično, možemo sa sigurnošću reći da početak sezone za Bolonju i nije bio baš tako sjajan.

Kada su doživjeli jedan od najtežih poraza u prethodnim godinama od Intera (6:1) u septembru, spekulisalo se da će Siniša Mihajlović ubrzo biti zamijenjen i da neće više biti na čelu Bolonje.Trijumf se nije mogao vidjeti ni u naredna dva kola kada je tim, na čijem je čelu, protiv Đenove i Empolija čak šest puta vadio loptu iz mreže.Sama sezona je otvorena na katastrofalan način eliminacijom iz Kupa od Ternane.

Bolonja još uvijek nije stekla tu snagu da se bori sa ekipama višeg ranga, no protiv timova približnih snaga ili pak slabijih, u posljednje vrijeme izlaze kao pobjednici.

Još od sezone 2002/03 Bolonja nije imala ovakav odnos poena i to 24 boda u prvih 15 kola, koji je ujedno i najbolji odnos poena njihove ekipe, do sada.Tada su završili kao 11. tim italijanskog prvenstva.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име