Mihajlović

Trener Bolonje Siniša Mihajlović kaže da fudbalerima neće biti lako kada se publika vrati na stadione u Italiji.

Nagovještaja za tako nešto ima, a skoro godinu dana unazad su tribine stadiona u Italiji puste zbog pandemije koronavirusa.

Sada postoje vakcine za COVID-19, ali prije nego se publika vrati na stadione Mihajlovića i ekipu čeka meč sa Laciom u subotu od 18 sati.

“Svako će igrati svoju utakmicu, mi nećemo mijenjati svoj mentalitet, a ne vjerujem da će i oni. Biće otvoreno, pa ćemo vidjeti šta će se dešavati. U prvoj utakmici smo imali veći posjed lopte na njihovoj polovini i više smo šutirali, pa smo opet izgubili”, rekao je Mihajlović na konferenciji.

Opisao je Lacio kao tim koji ima i snažne i spremne igrače, kompaktnu postavu i dobru taktiku. Zanimljiv je bio i dio konferencije koji se ticao pitanja o vraćanju publike na stadione.

“To vam je kao kada se otvore restorani. Ako se otvore, ljudi će ići tamo da jedu. Ništa drugačije nije ni sa otvaranjem stadiona. Kad se naviknete na jedan stil života i onda vam to oduzmu, jasno je da ćete uživati kad vam to vrate. Mislim da će isto biti i sa stadionima, možda će čak biti više ljudi. Vidjećemo i kako će fudbaleri da reaguju. Isprva će to biti možda kao trauma, saznanje da je stadion pun, neće biti lako. Isti efekat kao kad smo se našli u situaciji da igramo pred praznim tribinama”, rekao je Mihajlović.

19 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име