mihajlović
Twitter: Stari prijatelji Mihajlović i Ibrahimović
Siniša Mihajlović i njegova Bolonja dočekaće u subotu Milan u utakmici Serije A.

Rosoneri” su favoriti, s obzirom da su lideri na tabeli dok je Bolonja na 13. mjestu. Bez obzira na to, Mihajlović vjeruje da može da se desi iznenađenje.

-Moramo da igramo sa velikanima, i siguran sam da prije ili kasnije možemo da pobijedimo nekog od njih. Možda i sjutra, ali sve to zavisi od nas. To nije samo sreća. Znamo da su jači, ali ni to nema veze. Fudbalska utakmica uvijek počinje sa 0:0 i u tome je ljepota – rekao je Mihajlović, a zatim pričao o svom prijatelju Zlatanu Ibrahimoviću koji je u centru pažnje zbog sukoba sa Romelom Lukakuom tokom utakmice Kupa Italije sa Interom.

-Sukob sa Lukakom? Neće to uticati na njega. Dolazi ovdje da pobijedi i siguran sam da može da da gol.

Nije Mihajlović krio da je Bolonja željela da ga angažuje, ali je na kraju on ipak izabrao Milan.

-Da je došao, mi sigurno ne bismo bili na mjestu na kojem smo sada. On je izabrao Milan i srećan sam zbog njega.

Pričao je Srbin i o Mariju Mandžukiću, skorašnjem pojačanju Milana. Priznao je da do dogovora sa Hrvatom nije došlo zbog njegove plate.

-Potpisali su ugovor sa njim zato što su imali Ibrahimovićevo odobrenje. Isti su tip igrača, opaki, jaki i dobri. Ibrahimović je na malo višem nivou, ali je i Mandžukić mnogo postigao u karijeri. Daću vam primjer. Prije dolaska Roberta Manćinija Inter je imao jak tim, ali nije osvajao trofeje. Nedostajao im je igrač sa pobjedničkim mentalitetom, a po sezoni su dolazila dvojica-trojica.

Ako Milan hoće nešto da osvoji, dobro je da potpisuje mlade igrače, ali mora i one koji znaju da pobjeđuju. Mandžukić je sigurno jedan od njih – zaključio je Mihajlović.

Utakmica 20. kola biće odigrana u subotu, sa početkom u 15 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име