Siniša Mihajlović
Jennifer Lorenzini/Siniša Mihajlović/REUTERS via Guliver image

Znamo da bi volio da sjedne na klupu Crvene zvezde, ali Siniša Mihajlović je sa beograskim klubom već imao mnogo uspjeha kao igrač.

Iako je ponio titulu evropskog šampiona, Mihajlović je sada otkrio da nije sve krenulo sjajno kada se radi o igrama u Zvezdi.

On je otkrio da je još kao jako mlad mogao da dođe u Zvezdu, sa 16 godina je bio na probi i nije prošao.

– Sa 16 godina sam bio na probi u Zvezdi, pošto sam u Borovu, tad počeo da igram u trećoj ligi. Odem ja na probu u Zvezdu tada, sa trenerom Kikom Marjanovićem, koji je na žalost preminuo. Čovjek iz Beograda, pravi Beograđanin, namazan, trener stare škole kojih nema – rekao je Mihajlović i dodao:

– I onda sam bio tamo na probi i nisam prošao, ne znam zašto. Igrali smo protiv Rada, mi klinci protiv druge ekipe Rada. Tu su bili Vladan Lukić, Vladimir Jugović i ja. Dao sam dva gola ali nisam prošao. Bili su kod mene Karasi i Aćimović kući, posle toga, pa se opet ništa nije dogodilo. Tek sam kasnije prešao u 20-21 godini.

Kako kaže, oduvijek je navijao za crveno-bijele.

– Oduvijek sam navijao za Zvezdu, još kao klinac. Mislim da je prvi meč koji sam gledao Vest Bromvič Albion i Zvezda – poručio je Mihajlović.

Podsjetimo, Mihajlović je sa Zvezdom osvojio Kup Evropskih šampiona (sadašnja Liga šampiona) 1991. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име