mijailović
Svetozar Mijailović predsjednik fudbalskog kluba Crvena zvezda zadovoljan je ostavarenim rezultatima, uprkos svim problemima sa kojim se klub suočio, izjavio je danas na Skupštini kluba.

Predsjednik je zadovoljan sportskim ali ne i finasijskim rezultatima.

“Planirani ciljevi za 2020. godinu, osvajanje šampionata i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, su ostvareni. Takav impozantan sportski uspjeh, iako generator sveukupnog poslovanja kluba, nije dao očekivane prihode koji su bili predviđeni našim planom”, rekao je Mijailović.

Korona virus je glavni uzrok lošeg profita i pored dobrih rezultata kaže Mijailović.

“Pandemija korona virusa poremetila je sve oblasti života i izazvala teške posledice. Pogodila je fudbalski sport, koji je ostao bez značajnih izvora prihoda za normalno funkcionisanje. Fudbalski sport je lišen ambijenta, igra se pred praznim tribinama. To negativno utiče na igrače, a poznato je kakva je podrška naših navijača i šta ona znači za igrače i stručni štab”, rekao je on.

“Na prošloj Skupštini ukazano je na sve ono što će korona izazvati, medjutim svako planiranje je veoma otežano i neizvjesno je dokle će sve ovo trajati”, izjavio je Mijailović.

Zvezda će ove godine ponovo osvojiti šampionsku titulu, uvjeren je Mijailović.

“Čvrsto vjerujem da će trener Dejan Stanković sa svojim stručnim štabom, predanim radom naš odličan tim dovesti do šampionske titule ove godine”, rekao je on.

On je zadovoljan radom svih u klubu, ali smatra da najviše zasluga zaslužuje generalni direktor Zvezdan Terzić.

“Generani direktor Zvezdan Terzić odgovoran je za cjelinu stvari. Ima viziju, energiju i maksimalne organizacione sposobnosti, a sve u službi kluba”, zaključio je Mijailović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име