Mijatović
izvor: Twitter
Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Milan Mijatović smatra da je najbolje da se u tišini priprema za tri meča u kvalifikacijama za Mundijal.

Nema Stevana Jovetića, ali on nije jedina briga, jer nedostaje oš desetak igrača pred duel sa Turskom u Istanbulu u srijedu.

“Problemi nisu ništa novo za nas, navikli smo. Moramo da se okrenemo onome šta nas čeka. Potrudićemo se da izvučemo maksimum. Imamo tri meča, ali sada razmišljamo samo o Turskoj. Pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat”, rekao je Milan.

Crna Gora nakon tri kola ima šest bodova, a Turska jedan više.

“Turska je ispustila utakmicu sa Letonijom, a mi smo tu reprezentaciju pobijedili u gostima. Kada su Letonci mogli da se vrate i izvuku bod u Istanbulu, a gubili su dva puta po dva gola, možemo i mi do povoljnog ishoda. Turska i Holandija žele plasman na Mundijal, ali na nama je da im pokvarimo planove”, ističe Mijatović.

On smatra da je ovo ključna utakmica.

“Ako želimo da ostanemo u trci do kraja – moramo da uzimamo bodove. Sada nam je teži raspored nego u martu, ali prije ili kasnije moramo sa svima da igramo. Ako mislimo nešto da napravimo, moramo da uzmemo bodove u septembru. Trebaće nam mnogo enegrije. Neki igrači još nisu stigli, neki će se priključiti u Istanbulu, a neki treba da se odmore jer su igrali za vikend, pa i poslije vikenda. Složena je situacija, ali nastojaćemo da se što bolje pripremimo za utakmicu”, poručio je Mijatović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име