Milan Đuričić
Ekipi Napretka iz Kruševca, fudbaleri Radničkog su gosti u utakmici 11. kola Super lige Srbije, a na klupi će debitovati njihov trener Milan Đuričić.

“Utakmice Radničkog i Napretka su uvjek derbi i specifične su same po sebi… Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo. U svakom slučaju, da bismo pobedili u Kruševcu moramo dati maksimum. Sve ispod toga neće biti dovoljno”, kazao je Milan Đuričić, prenosi klub.

Niški tim je pomijenio šefa stručnog štaba u dvonedeljnoj pauzi između 10. i 11. kola. Zamjena za Radoslava Bataka je Milan Đuričić, koji se nakon tri godine vratio na Čair.

“Zadovoljan sam timom. Dobro smo radili na mini pripremama i nemam nikakve zamerke. Verujem da ćemo u Kruševcu pokazati šta od nas može da se očekuje u nastavku sezone”, rekao je Đuričić.

Kao sedmoplasirani tim na tabeli sa 17 osvojenih bodova ulazi Radnički u ovaj meč, dok je na predposlednjem 19. mjestu sa 5 bodova Napredak.

“Napredak je promijenio trenera, jer nije imao rezultat. Ali igrali su dobro. Njihove partije nisu ispraćene rezultatima. Ekipu je preuzeo moj kolega Stevanović, kojeg veoma cenim kao stručnjaka.

On će sigurno uneti neke promjene, a mi smo ovaj meč spremali tako što smo analizirali sistem koji su oni do sada negovali, ali i sistem koji je karakterističan za timove koje predvodi Stevanović”, zaključio je on.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име