od
od
Bespotrebno i besmisleno je više polemisati koliko su klubovi izgubili od kad je pandemija korona virusa, na svim poljima. Pogotovo finansijski.

Zbog iste situacije, APOEL nema finansijskih sredstava da otkupi krilnog igrača Crvene zvezde, Milana Jevtovića i da je suma od 400.000 evra u ovom trenutku visoka, a da su primorani da naprave “rez” u ekipi.

Napadač je na nekoliko mečeva do prekida sezone imao sjajan učinak, ali je sve “palo u vodu”, pošto i najveći klubovi na ‘rajskom ostrvu’ imaju problem sa budžetom.

Ovdje se ne govori samo o narednoj sezoni, već koliko će moći da izdvoje za tri plate(mart, april i maj) i čak da li će isplatiti.

Veliki upitnik stoji i kada je ostanak Vujadina Savića u pitanju, pa kako se najavljuje vrlo je moguće da defanzivac uzme papire da može da promijeni klub. Andrija Pavlović se vraća u Rapid posle pozajmice, kao i Uroš Matić u Kopenhagen.

Jevtoviću za sedam dana zvanično ističe pozajmica i od 1. juna je ponovo član Zvezde sa kojom ima ugovor, ali je svakako opcija ponovo Evropa.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име