Milan
Milan/Twitter
Nakon povlačenja Premijerligaša, Intera i Atletika, iz takmičenja Superlige zvanično se povukao i Milan.

Priču o povlačenju poteglo je 12 klubova iz Engleske, nedugo zatim Real Madrid i Barselona. Juventus se nije zvanično povukao iako je Andrea Anjeli rekao da je Superliga neodrživa bez engleskih klubova.

Saopštenje iz Milana glasilo je:

“Prihvatili smo poziv da učestvujemo u Superligi sa iskrenom namjerom da osnujemo najbolje takmičenje za ljubitelje fudbala u cijelom svijetu i u najboljem interesu klubova i naših navijača. Promjena nikada nije laka, ali promjene su neophodne za napredak, a struktura evropskog fudbala je takva da se mijenjao i napredovao tokom vremena. Ipak, glas i briga navijača u cijelom svijetu veoma su jasni i Milan mora da uzme u obzir glas onih koji vole ovaj predivni sport”.

3 KOMENTARI

  1. Američki JP Morgan se u vijestima pojavljuje kao najveći sponzor….Možda su naumili da se fudbal igra po četvrtinama i da postoji tajm out da bi mogle reklame da idu… Letjeće izmjene igrača… Da gledaoci piju Coca Colu i jedu hot dog i grickaju kokice. American way of life…

  2. Fudbal je davno unisten zbog monopola koji imaju bogati. Jedini spas evropskog fudbala je ogranicenje plata i transfera. Znaci treba da se uvede da svako moze da potrosi na plate igraca max 50 miliona po sezoni i na transfere 50 miliona po prelaznom roku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име