Milan
Nije su u najboljim odnosima rastao Zvonimir Boban sa Milanom. Zbog otkaza, Hrvat je pokrenuo tužbu protiv slavnog kluba koji je žestoko kažnjen!

Povod za otkaz Bobanu je bio intervju u kome je napao direktora kluba Ivana Gazidisa zbog tajnih pregovora sa Ralfom Rangnikom (koji na kraju nije ni došao u Milan) i rada iza leđa direktorskom tandemu Boban – Maldini.

Gazidis je nagovorio vlasnike klubada uruče otkaz Bobanu koji bi na ime kompenzacije trebalo da dobije čak 5.370.000 evra!

Toliko je sud u Milanu naložio slavnom klubu da isplati Hrvatu koji je došao na funkciju sportskog direktora u junu 2019. godine, a otišao već u martu 2020. godine.

Dakle, nekih devet mjeseci rada Bobana košta klub preko pet miliona evra… Sreća za slavni klub je što odluka nije pravosnažna i ima pravo žalbe koje će naravno iskoristiti.

Ova odluka dolazi baš u nezgodno vrijeme po Milan kome ide fantastično na terenu. Fudbaleri “roso-nera” su trenutno prvi na tabeli i ovakva vijest će uzdrmati temelje u klubukoji ionako ne stoji najbolje finansijski…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име