Tomas Miler
Tomas Miler / Twitter

Jedan od najboljih njemačkih fudbalera u ovom vijeku, Tomas Miler, nije bio oduševljen pitanjima na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Pari Sen Žermena.

Novinare su zanimale stvari o kojima Miler nije želio da priča, kao na primjer, o sukobima i odnosima u ekipi.

– Kada sam bio mlađi, Bajern je imao nadimak FK Holivud. Pričalo se i pisalo o raznim temama, jer je Bajern uvijek zanimljiv svima. Ali to nas ne dotiče, mi radimo svoj posao. Bajern je na čelu njemačkog fudbala i naš posao je da ga učinimo još jačim i boljim. Moramo uvijek da dajemo sve od sebe za tim, posebno u ovako važnim utakmicama. Ako neko postane previše mekan, tu su drugi da mu pomognu – poručio je Miler.

Međutim, novinari su nastavili sa pitanjima koje se ne tiču četvrtfinalnog duela Lige šampiona, a sledeće je bilo o povratku napadača u reprezentaciju Njemačke.

– Ne znam da li govorimo drugačijim jezikom, pa se ne razumijemo? Nema ništa novo. Biće vremena za priču na ovu temu krajem aprila ili početkom maja.

Potom je konačno Njemac govorio i o gostovanju u Parizu.

– Pobjeda bi bila od ogromnog značaja za nas. Od septembra radimo na odbrani trofeja. Imamo kadrovskih problema, ali smo mentalno i igračkim kvalitetom sposobni da dobro odigramo ovaj meč – rekao je Miler i dodao:

– Nećemo ući u utakmicu sa petoricom napadača i onda čekati da vidimo šta će se desiti u odbrani. Normalno ćemo ući i u ovaj meč. Bitno je dobro izvagati rizik u svakoj situaciji. Tražićemo brz gol, ali se nećemo zaletati.

Šta misli o Kilijanu Mbapeu?

– On je veoma opasan napadač, a naš stil igre automatski ostavlja dosta prostora pozadi. U PSŽ-u Nejmar i Mbape uglavnom ostaju naprijed, ne vraćaju se u odbranu već čekaju kontranapad. Sigurno je da će naša odbrana biti pred velikim izazovom – zaključio je Tomas Miler.

2 KOMENTARI

  1. Izgubićete i u Parizu, razlika je u klasi i to ogromna. …Vaša najveća šansa je trener PSG-a…Ja luđeg lika nisam vidio… U startnoj postavi mu Nejmar, Mbape, Di Marija i Draksler, a on posle 2:0 im naredio da se povuku i da se brane… To ni najveći idiot ne bi napravio… Ako si ubacio takve ofanzivno ubitačne igrače, igraj brate ofanzivno i posrami ih još više…Da je PSG igrao kao prvih pola sata odrali bi ih…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име