Milija Savović
FK Jezero - Milija Savović
Šef stručnog štaba Jezera, Milija Savović, suspendovan je četiri utakmice zbog vrijeđanja pomoćnog sudije tokom utakmice sa Zetom.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore nije imala milosti prema šefu stručnog štaba Jezera. Nakon što su Plavljani očigledno oštećeni u završnici meča protiv Zete, uslijedili su brojni protesti igrača i stručnog štaba pa je kao krajnji epilog suspendovan Milija Savović.

Glavni sudija meča, Predrag Radovanović, prvo je propustio da svira penal nakon očitog igranja rukom igrača Zete a onda i da prizna gol jer je vrlo moguće da je lopta prešla liniju.

Šef stručnog štaba Jezera je priznao da je reagovao burno ali da i sudije moraju obratiti pažnju na svoje postupke:

– Prihvatam sve, ja sam prigovorio energičnije, zbog čega sam dobio žuti karton, ali ne može poslije toga sudija da me vrijeđa i psuje. Ako već psuje, onda treba da istrpi ono što mu se kaže poslije toga. A, da ne pričam o greškama. Vidjeli ste šta se desilo – greška je, u redu, iako smo svi vidjeli penal osim on. Ali – ne možemo da se vrijeđamo. Ako sam ja poznat kao neko ko remeti red na terenu neka me kazne mjesec, dva ili tri. Ali, takvo ponašanje sudije nikako nije u redu. Pod nervozom sam i nema potrebe da pričamo o nečem drugom, čestitam Zeti, a njenom treneru Dostaniću želim dobrodošlicu u crnogorski fudbal.

Jezero će u narednom kolu gostovati ekipi Dečića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име