Budućnost je u derbiju 24. kola Telekom 1. CFL remizirala sa pljevaljskim Rudarom pod Golubinjom (1:1), što je prokomentarisao trener plavih Mladen Milinković.

“Plavi“ su po teškom terenu uglavnom diktirali ritam, mada je i Rudar znao da zaprijeti, ali su Podgoričani imali šanse preko Zarubice, Ivanovića i Terzića da povećaju prednost i zatvore utakmicu.

Ali, kako to obično biva, protivnik se probudio pred kraj prvog dijela, “plavi“ su ih smirili u drugom udarcima Janketića i Ivanovića, da bi sve aktivniji Rudar uspio da izjednači nakon greške u defanzivi u 78. minutu preko Kovačevića.

“Evidentno je da smo bolje otvorili utakmicu, ali ne razumijem zašto u prvih 20 minuta – kada je Rudar još bio uspavan – nismo dodali gas i možda već tada smo mogli da riješimo utakmicu“, rekao je trener Mladen Milinković nakon meča, koji je pohvalio organizaciju domaćina koji je uspio da pripremi teren koji je bio “okupan“ snijegom.

“Uslovi jesu bili teški, ali svaka čast rivali na svemu. Kako je utakmica odmicala, Rudar se budio, a mi svoje šanse nismo uspjeli da sprovedemo u djelo. Kada se sve sabere, rezultat je realan znajući koliko je Rudar truda uložio. Nama ostaje da napravimo analizu, jer nekako imam osjećaj da nismo imali želju i glad kao na prethodnim utakmicama i odmah smo kažnjeni zbog toga“, dodao je Milinković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име