Milinković-savić
Sergej Milinković-Savić srpski fudbaler rekao je da su reprezentativci dali sve od sebe i da su svjesni šta su propustili.

“Svaki igrač je dao sve od sebe. Svi znamo šta smo propustili i sada treba da se okrenemo ka nekim boljim rezultatima, završimo utakmicu koju imamo sjutra, naravno sa pozitivnim rezultatom, i spremimo se za sledeće okupljanje”, – rekao je Milinković-Savić novinarima.

Bez plasmana na Evropsko prvenstvo ostala je Srbija, a blizu je i eliminacije u Ligu C Lige nacija.

Sa Rusijom slijedi joj utakmica, u kojoj joj je potrebna pobjeda, ali i da Turska izgubi od Mađarske kako bi opstala u Ligi B.

Milinković-Savić je pitan u kojoj mjeri su krivi igrači, stručni štab i predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

“Mislim da smo mi igrači najviše odgovorni za neuspjeh. Mi smo igrali i najviše smo se pitali. Ali, svi smo u tome i svi snosimo zajedničku odgovornost”, – odgovorio je.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo počinju sledeće godine u martu.

“Došao je takav momenat da nismo pobjedili u poslednjim utakmicama. Mislim, naravno da imamo kvalitet da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, što ćemo i pokazati” – kazao je Milinković-Savić.

Samo prisustvo u reprezentaciji Srbije dovoljan je motiv i da će ekipa biti spremna za duel sa Rusijom, naveo je vezni fudbaler Lacija.

“Sam poziv za reprezentaciju je dovoljna motivacija. Spremićemo se dobro za Rusiju i daćemo sve od sebe kao i na svakoj prethodnoj. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se odmorimo i bićemo spremni za utakmicu” – kazao je Milinković-Savić.

Sjutra od 20:45 na stadionu “Rajko Mitić” je utakmica reprezentacija Srbije i Rusije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име