Milivojević konačno progovorio!

9
121

Relacija Luka Milivojević-Mladen Krstajić se uzburkala ponovo nakon nedavne konferencije za medije Mladena Krstajića.

Tvrdeći da neće da reaguje nakon svega što mu se desilo u reprezentaciji Srbije, Luka Milivojević nije mogao da ostane nijem na riječi koje je Mladen Krstajić rekao na nedavnoj konferenciji za medije.

“Nisam htio da nastavljam priču, ali nakon ovih laži želim samo da kažem istinu.”

luka milivojevic
Luka Milivojević

“Nisam ja taj koji je rekao da neće nastupati više za selekciju Srbije dok je Krstajić selektor, nego je on taj koji me je izbacio iz tima. Dogovor je bio da izađe u medije i da kaže da će me izbaciti iz tima, međutim on je uradio suprotno. Proglasio mene uljezom koji neće da igra za reprezentaciju jer imam loše odnose sa njim. Samo sam tražio da se demantuje ova izjava, a naišao sam na zatvorena vrata prvenstveno kod mojih kolega, a nakon toga i kod Fudbalskog Saveza Srbije.” – dodao je Milivojević.

Kapiten Kristal Palasa smatra da je za sve kriva njegova istina i riječi istine koje je uputio igračima, treneru kao i Savezu na sastanku poslije poraza od Švajcarske.

“Njih boli istina, moraš da im ideš uz dlaku da bi te voljeli. Ja nisam takav niti ću ikad biti. Žalosno je što je takva situacija, generalno u čitavoj Srbiji i regionu, da ako kažes istinu svima postaješ trn u oku i odmah pokušavaju da te eleminišu.” – ljutito je rekao Milivojević

Nakon svega, Luka je poručio čelnicima Saveza da nije odustao od reprezentativnog dresa i da želi da se vrati u tim jer ima još mnogo toga da pruži selekciji Srbije.

9 KOMENTARA

  1. Svakao da hemija u reprenzetaciji od same smjene trenera nije bila dobra, tako da sve sto se kasnije desavalo moglo se nedje i ocekivati, jer je vecina igraca u startu bila nezadovoljna… Milo mi je sto je Krstajic posao…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име