Jojić: Pokazali smo da smo bolja ekipa

Fudbaler Partizana Miloš Jojić na meču protiv Vojvodine zabilježio je dvije asistencije kao i jedan pogodak u 72. minutu.

Juče je Partizan zabilježio ubjedljivu pobjedu nad ekipom Vojvodine (4:1).

– Najvažnija je pobjeda koju smo priželjkivali nakon utakmice protiv Proletera (0:0), u kojoj smo se mučili i promašili dosta šansi. Znali smo da nas očekuje teška utakmica, Vojvodina je čvrsta ekipa, nisu slučajno u vrhu tabele. Od prvog momenta smo napadali, u prvom poluvremenu protivnik nije uputio nijedan udarac na gol. Nepažnjom na početku drugog poluvremena smo primili gol, ali brzo smo se digli, postigli treći i četvrti gol. Mislim da smo zasluženo pobjedili i pokazali da smo bolja ekipa, rekao je Jojić.

Mihajlo Ilić je ulaskom u 80. minutu prvi put dobio priliku da zaigra sa prvim timom u crno-bijelom dresu.

Mislim da će pamtiti ovaj dan do kraja života. Poslije utakmice sam odmah prišao da mu čestitam jer mi je bilo drago, sjećam se mojih prvih koraka na stadionu Partizana… Partizanova škola, iz godine u godinu, izbacuje dobre pojednice, talente. Ilke (Mihajlo Ilić, prim. aut) je jedan od njih i nadam se da mu predstoji dobra karijera, poručuje Jojić.

Dosta igrača je izostalo zbog povreda, ali Jojić da im to nije neobičajno i da su spremni na izazove.

– Već smo se susretali sa tim da dosta igrača izostaje, ali imamo mnogo igrača, šef insistira da dosta rotira i mjenja igrače, tako da su svi spremni. Moram da pohvalim Lazara Pavlovića koji je danas, poslije duže vremena startovao i odigrao odličnu utakmicu. Iza njega je odlična nedelja treniranja, skrenuo je pažnju na sebe i mislim da pred njim stoje lijepi dani, da će imati više šansi da se dokazuje na terenu.

2 Komentara

    Odlicna utakmica i jos jednom odlican Jojic!

    Odgovori

    Bravo im ga odlicni su bili

    Odgovori

Postavi odgovor