Miloš Raičković

Miloš Raičković, jedan od najstandardnijih veznih igrača FK Budućnost se sinoć upisao na listu strijelaca u pobjedi podgoričke Budućnosti na gostovanju Mornaru u Baru i “začinio” veliku pobjedu od 0:3 sjajnim golom sa pola terena.

Raičković je u svojoj izjavi za zvanični sajt FK Budućnost istakao da sve dođe u trenutku, kao i da je znao da će postići pogodak čim je šutunuo loptu.

“Čim sam uputio udarac, znao sam da će da bude gol. Dođe ta ideja kada se namjesti situacija u trenutku i ne libim se da pokušam. Srećan što sam uspio i ovoga puta”.

“Svaki od tih golova lijep i poseban na svoj način i što je bitno, svaki je bio značajan za ekipu u tom trenutku. Kao najdraži mogu da izdvojim protiv Sutjeske u derbiju, a kao tehnički najljepši upravo lob protiv Mornara”.

“Ne opterećujem se golovima, ali sam naravno izuzetno zadovoljan individualnim učinkom. Igram najefikasniju sezonu u karijeri i želim da nastavim u tom ritmu”, poručio je Raičković.

“Poslije svega, najbitnija je pobjeda tima i to što je došla na teškom terenu za nastavak pobjedničke serije. Mislim da smo uhvatili ritam, igramo sve bolje i efikasnije i što je najbitnije sačuvali smo našu mrežu u prethodne dvije utakmice” izjavio je Miloš Raičković, 27-godišnji vezista za zvanični sajt FK Budućnost.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име